Caffe Lounge Bar
“Dos Manos”

Omiljeno mjesto za razgovor, šoljicu kafe ili ručak.
Naši gosti se uvijek vraćaju!

Caffe&Lounge Bar DOS MANOS nudi cijenjenim ljubiteljima hrane doručak, ručak i večeru, veliki izbor pića i napitaka, te kafe. Osim toga, imamo bogato iskustvo u organizaciji usluge keteringa, dostave hrane, pripreme hrane za veće grupe sa posebnim menijem, pripreme hrane za za najmlađe i druge posebne usluge.  U Vašoj hrani i piću možete da uživate u unutrašnjem ili vanjskom prostoru kafe kluba, ili da preuzmete hranu za ponijeti.

Rado ćemo Vam pomoći i da proslavite ili obilježite neki Vama značajan datum, da zatvorite ili  započnete novo poglavlje u životu, ili jednostavno da uživate u slobodnom vremenu i druženju sa dragim ljudima dok se prepuštate blagodetima koje pripremamo za naše goste i čemu smo maksimalno posvećeni.

Naša misija postojanja jeste da pružimo vrhunsku uslugu pripreme i posluženja hrane i pića na način koji će nadmašiti sva očekivanja našeg gosta i omogućiti mu jedinstveno uživanje u spoju tradicionalnog i savremenog.

Naša vizija je da budemo mjesto kojem se gosti uvijek rado vraćaju, uživaju u domaćoj i hrani drugih podneblja pripremljenoj na pažljiv način od svježih namirnica provjerenih dobavljača i izuzetnog kvaliteta, u skladu sa najvišim higijenskim i uslužnim standardima.

Rezervišite svoje mjesto na vrijeme i prepustite sva svoja čula uživanju u našem autentičnom Caffe&Lounge Bar DOS MANOS.

Besplatan internet

Klimatizovano

TV

Ugodan smještaj